Huisbezoeken

Sinterklaas huisbezoekAltijd een Sinterklaas huisbezoek willen hebben? Sint Nicolaas Hoorn is er ook dit jaar weer klaar voor. Het grote boek staat vol geschreven, de cadeautjes zijn ingepakt en voorzien van alle namen. Daarnaast hebben de Pieten alle pepernoten en schuimpjes geteld, dus we zijn klaar voor het bezoek bij u thuis.

Het Sinterklaas huisbezoek legt de goedheiligman in het laatste weekend van december alleen af binnen de gemeente Hoorn (Blokker, Hoorn en Zwaag). Voor andere bezoeken binnen West-Friesland hebben wij in overleg nog weleens plek, tijdens de weekenden voorafgaand aan december.

Wat houdt het Sinterklaas huisbezoek in?

De Sint en minimaal 2 Pieten kloppen hard en zacht bij u rond de afgesproken tijd op de deur. De cadeautjes zijn al door de Pakjespieten afgeleverd of staan nog buiten. Met ruim voldoende strooigoed en natuurlijk het grote boek, zullen de Sint en zijn Pieten bij u een feestelijk bezoekje van ongeveer 20 minuten verzorgen.
De vergoeding voor een huisbezoek binnen Hoorn bedraagt € 50,-. Voor een bezoek buiten de gemeente Hoorn adviseren wij eerst contact op te nemen.

Op de onderstaande datums zijn de Sint en zijn Pieten zeker klaar voor een bezoek bij u thuis. 

zaterdag 1 december (VOL)
zondag 2 december (VOL)
woensdag 5 december (VOL)

Sinterklaas huisbezoek direct regelen doet u HIER.