Gastenboek


Graag ontvangen wij uw reactie op het bezoek van Sinterklaas en zijn pieten.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(38)
<
(8) Ester
Sun, 8 December 2013 14:43:08 +0000

Wat een super bezoek was dat op 5 dec! De meiden hebben genoten! En wat zagen jullie er mooi uit! Daar kunnen veel hulp Sints nog veel van leren. Volgens onze dochter was dit de enige echte, en was die dus gewoon in haar huis, geweldig toch!

Tot volgend jaar!!

(7) jesse oudhoff
Wed, 27 November 2013 22:00:51 +0000
email

Vandaag een bezoek gehad van sint en zijn pieten,
en wat was dit voor ons allen weer enorm genieten.
Met mooie kostuums , pakken heel gaaf
brachten ze alle kindjes weer cadeaus en waren ze weer heel braaf.
Wat een leuk team zo hecht bij elkaar
bedankt sint en pieten
en tot volgend jaar!

groetjes jesse en de rest

(6) Regelpiet
Thu, 23 May 2013 13:39:26 +0000

Beste,

Vanaf heden kunt u hier uw bevindingen van het bezoek van Sint Nicolaas Hoorn plaatsen. Ik heb de reacties over aan aantal bezoeken in 2012 al toegevoegd, zodat u niet de eerste bent die zijn of haar bevindingen hoeft te plaatsen.
Vanuit een zonnig Spanje, wens ik iedereen alvast een fijne zomervakantie.

Groet,
Regelpiet van Sint Nicolaas Hoorn

(5) Fam. van Vliegen
Tue, 23 April 2013 11:44:40 +0000

Jullie zijn vandaag weer op de boot gestapt naar Spanje. De Sinterklaastijd is weer een gezellige en drukke periode geweest waar we weer met z'n allen op terug kunnen kijken. Ook dit jaar was het bezoek van de Sint en zijn Pieten weer een groot succes. Justin keek er al helemaal naar uit. Oh wat was hij zenuwachtig. Het werd meteen weer een kleine jongen toen de Sint en zijn Pieten weer bij ons op bezoek waren.

Wij willen jullie weer enorm bedanken voor het leuke bezoek aan de familie van Viegen.

Voor nu tot ziens en wie weet tot volgend jaar.

(4) Fam. Sachs
Tue, 23 April 2013 11:42:51 +0000

De Sint deed het erg leuk. Maakte een leuk praatje en stelde vragen en kwam zelf met dingen wat hij wist.
Wat ik al eerder aangaf, de Sint zag er ontzettend goed uit. Ook de pieten helemaal goed.
Ze waren er prima op tijd. Erg leuke ervaring. Ook erg interessant voor de kinderen dat ze "het grote boek van Sinterklaas" mochten vasthouden.

(3) Mirjam van Baaren
Sun, 10 February 2013 14:06:06 +0000

Beste Sint & pieten, Gister Sint en zijn 2 pieten op bezoek gehad. Wat ontzettend leuk. De kindjes Demi en Fay raakten er niet over uitgepraat. Ontzettend leuk gedaan! Onze complimenten. Veelal zie je niet zulke mooi aangekleede Sinten en pieten maar dit was pas echt een "Mooie" Sint. Veel aandacht besteed aan uiterlijk. Nogmaals dank voor een geslaagd bezoek.

(2) Familie Wals
Sun, 10 February 2013 14:05:15 +0000

Beste Sint, Wij, de hele familie waren zeer blij verast met het bezoek van Sinterklaas en zijn pieten we zijn dan ook alleen maar blij dat we u in de hand hebben genomen om onze kleinkinderen te verrassen met u bezoek, niets anders dan lof aan u en u twee pieten en wanneer we volgend jaar weer de kleinkinderen willen verrassen zullen u zeker weer benaderen. vr gr Fam Wals.

(1) Marja Sachs
Sat, 9 February 2013 16:15:26 +0000

Beste Regelpiet, Het bezoek was echt een groot succes! (bij mijn dochter iets minder. Was toch wel erg spannend om Sinterklaas in huis te hebben zo dichtbij :-) ) Een geweldige Sinterklaas. Hij deed het erg leuk en zag er echt super uit. Complimenten hoor!!! De pieten waren ook erg leuk. Vooral de mannelijke piet die lekker gek deed en alle kinderen aandacht gaf. Heel hartelijk dank hiervoor! Ik zal snel wat foto's doormailen. Met vriendelijke groet, Marja Sachs

<